Programul de Marketing prin afiliere Venim.ro

Salut!

Suntem incantati sa te invitam sa participi la programul nostru de marketing prin afiliere, prin care poti deveni Ambasadorul magazinului nostru online Venim.ro.
Misiunea noastra este sa ne dezvoltam afacerea si sa o facem cunoscuta cat mai multor oameni. Ne concentram pe cresterea vizibilitatii brandului nostru si a vanzarilor prin potentialul vocilor Ambasadorilor – TU.

Partea cea mai interesanta este ca vom creste impreuna si vom beneficia financiar impreuna.
Facebook_cover_Venim-small

Ce inseamna marketingul prin afiliere

Marketingul prin afiliere este simplu. 
Ne ajuti sa ne vindem produsele online si primesti o parte din veniturile obtinute pentru fiecare articol pe care il vindem cu ajutorul tau. 
In esenta, esti un afiliat pentru venim.ro, valorificand traficul de pe site-ul nostru pentru a ne promova produsele si a creste vanzarile. Ne ajuti sa gasim noi clienti. 
Iar pentru fiecare RON cheltuit de acesti noi clienti, vei primi un comision care iti va fi platit prin transfer bancar. 
Iti vei crea un venit pasiv prin faptul ca ne vei recomanda clienti.

Cum functioneaza acest program

-> Te inregistrezi ca afiliat/ambasador pentru brandul nostru aici.
-> Primesti un link unic de afiliere care urmareste toate vanzarile sau lead-urile pe care le generezi.
-> Promovezi produsele noastre folosind linkul tau de afiliere prin diverse canale de marketing pe care le ai.
Ambasadorii de brand isi construiesc un public loial prin crearea de continut valoros prin intermediul unor platforme precum postari in social media, bloguri, site-uri web, podcasturi, canale YouTube sau liste de marketing prin e-mail. Cu cat promovezi mai mult site-ul si produsele noastre, cu atat mai mult va cumpara publicul tau - si, cu atat mai multe comisioane poti face.
-> Iti vom furniza materiale promotionale de inalta calitate pentru produsele noastre, pe care le poti utiliza in cadrul parteneriatului nostru (reels, videoclipuri, fotografii, retete etc.).
-> Atunci cand cineva acceseaza site-ul nostru prin link-ul tau de afiliere si face o achizitie, castigi un comision.
-> Chiar mai bine: atunci cand clientii folosesc link-ul tau de afiliere pentru a cumpara de pe Venim.ro, vor primi o reducere de 10% aplicata automat la finalizarea comenzii. Asta inseamna: prin distribuirea linkului tau de afiliere, creezi, de asemenea, un beneficiu imediat pentru clientii recomandati de tine.
-> Vei avea acces la portalul platformei noastre de afiliere si vei putea superviza rezultatele activitatii tale de afiliere si vei putea vedea comisioanele crescand in timp real. De fiecare data cand unul dintre clientii recomandati cumpara ceva de pe Venim.ro, iti vom trimite o notificare prin e-mail.
-> Poti promova link-ul de afiliere catre prietenii tai sau catre cei care te urmaresc. 
Ai putea chiar sa creezi "petreceri de produse" virtuale in care sa promovezi produsele noastre. Atata timp cat clienzii folosesc link-ul tau de afiliere atunci cand cumpara de pe Venim.ro, vei fi recompensat cu comisionul definit.
Te rugam sa urmaresti acest scurt videoclip pentru a intelege cat de simplu functioneaza totul. Relatia noastra se va baza pe transparenta, incredere si calitate.

Relatia noastra se va baza pe transparenta, incredere si calitate.

Care sunt beneficiile pentru tine

-> Vei primi un comision din fiecare vanzare care vine prin intermediul linkului tau de afiliere. La fiecare comanda a unui client vei avea un comision.
-> Clientii care cumpara prin intermediul linkului tau vor fi alocati in contul tau timp de 1 an.
Asta inseamna: vei primi un comision pentru fiecare achizitie pe care o face clientul timp de un an intreg. 
Clientul nici macar nu trebuie sa refoloseasca link-ul tau de afiliere dupa prima achizitie - noi urmarim asta pentru tine. 
Vei fi pur si simplu platit - cat de cool este asta?
-> Comisioanele care iti sunt platite depind de suma pe care clientii o cheltuiesc atunci cand cumpara. De obicei, va fi intre 5%-15% din valoarea vanzarilor aplicabile. Acest comision este calculat pentru fiecare comanda in parte si va fi platit. Nu se acumuleaza comenzile, cand se calculeaza comisionul.
-> Vei primi comisioane pentru toate achizitiile, dar nu si pentru costurile de transport platite de client.
-> Comisionul tau va fi calculat la pretul net al produselor (fara TVA).
-> Vei fi platit la fiecare 60 de zile.
-> Vom plati comisionul dupa ce se incheie perioada de retur pentru achizitiile indeplinite.
-> Vei promova produse organice, inovatoare si durabile de inalta calitate.

Suna interesant?

In cazul in care ai intrebari legate de programul nostru de afiliere, te rugam sa ne contactezi aici.
Multumim si te asteptam in programul nostru, 
Anca
CEO Venim.ro