Povestea Curtice Brothers

Iubeste ceea ce mananci! LOVE YOUR FOOD


Scurt istoric
Curtice Brothers este cea mai veche marca de ketchup din lume. Fratii Edgar si Simon Curtice au inceput sa produca ketchup in Rochester, New York, in anul 1868. 152 de ani mai tarziu, Mario C. Bauer si prietenii sai au descoperit acest brand din intamplare, fapt ce a dus la crearea propriului lor ketchup, folosindu-se de reteta originala.
Din acel moment, Mario si echipa sa au continuat traditia fratilor Curtice prin crearea cu succes a celor mai bune sosuri din ingrediente proaspete si de inalta calitate.

CurtisBrothers-Partners-Page-Image
GTA_1688x-2

Sosuri preparate cu pasiune


Ati observat vreodata ce se intamplă cand gatiti cu pasiune? Atunci cand alocati timp pentru a gasi ingredientele perfecte pentru preparatul dorit cu siguranta rezultatul este unul apreciat de cei care degusta, iar efortul nu trece niciodata neobservat. La Curtice Brothers toate sosurile sunt pregatite cu atentie, iar ingredientele sunt intotdeauna reale: ceapa, merele si rosiile proaspete, fara niciun tip de aroma adaugata.  
Sinceritatea este foarte importanta pentru cei de la Curtice Brothers, deoarece este modul prin care ei produc aceste sosuri bune si de calitate.

Curtice Brothers produc cele mai bune sosuri, deoarece folosesc doar ingrediente naturale atent selectionate. In ketchupul Curtice Brothers se folosesc doar cele mai bune rosii, ceapa, mere, otet si condimente. Nu exista arome sau coloranti artificiali. Lista de ingrediente a fost redusa considerabil folosindu-se doar de cele esentiale, pe care le prelucreaza cu grija fara a se ajuta de trucuri magice ale technologiei alimentare. Acest lucru a permis obtinerea acestui ketchup delicios si plin de aroma.  

Motto-ul companiei este: Aducem momente de fericire in fiecare farfurie, in fiecare zi!

Sosurile Curtice Brothers sunt delicioase datorita ingredientelor naturale, autentice si pur si simplu bune. Pentru ca lucrurile sa ramana asa si sa nu fie nevoiti sau fortati sa inlocuiasca din ingredientele naturale cu alternative nesanatoase, Curtice Brothers fac tot ce le sta in putinta pentru a contribui semnificativ la protectia climei si a mediului.


Ketchup pentru albine
Fara albine nu exista rosii, iar fara rosii nu exista ketchup. Este atat de simplu. Inspirati de partenerii lor, furnizorii, printre care se numara apicultori entuziasti, acestia colaboreaza cu "Slow Food Youth Academy". Ei sunt implicati intr-un proces de sponsorizare al albinelor si in proiectul "Ketchup pentru albine".
De exemplu, sunt plantate pajisti cu flori care ofera hrana pentru insectele polenizatoare si, astfel, aduc o contributie importanta la conservarea speciilor. Mierea delicioasa este, de asemenea, produsa aproape ca un efect secundar.

Brothers_Choice_Resized_700x_404b8434-ea30-4b4b-9f56-a1f24453e410

Produse de la acest furnizor