Povestea Estyria

Totul a inceput asa: Steirerkraft Naturprodukte GmbH a fost infiintata in 1997 ca filiala a Alwera AG si redenumita Estyria Naturprodukte GmbH în 2011.
Steirerkraft a ramas ca brand si s-a impus ca brand premium in cadrul Estyria. Steirerkraft, cel mai cunoscut brand de ulei de seminte de dovleac din Austria, reprezinta de multi ani un produs excelent la un nivel de calitate constant ridicat.
Estyria-Producer-Page-Image
acker-2
De altfel, Alwera AG a inceput sa cultive dovleci la mijlocul anilor 1990 si este in continuare partenerul Estyria pentru productia de materie prima. De asemenea, Estyria și Alwera au reinviat impreuna fasolea de tip gandac (Käferbohnen). Primele incercari de cultivare au avut loc la inceputul mileniului, iar in 2003 au fost lansate pe piata conservele de fasole de tip gandac din Stiria. O realizare extrem de importanta a fost acordarea die Auszeichnung mit dem EU-Herkunftsschutz g.U. im Jahr 2016 (distinctia - Protejarea originii la nivelul UE 2016).

Profesionisti la conducerea companiei


In ultimii ani, Estyria s-a axat din ce in ce mai mult pe produse organice de inalta calitate. De-a lungul multor ani de experienta, si-au extins succesiv cunostintele vaste in acest domeniu.
Datorita integrarii companiei PARTNERS IN BIO in Estyria Naturprodukte GmbH, care a fost finalizata cu succes la 1 aprilie 2022, au obtinut o expertiza organica si mai concentrata pentru clientii lor. In plus, marcile consacrate Mother Nature, Paldauer, Austria pur, Cooks Love si marca de vitalitate Wertvoll completeaza portofoliul de marci Estyria. Nutritia constienta si de calitate este obiectivul absolut al companiei.

Marcile companiei: Steirerkraft cu uleiul de dovleac, fasolea de tip gandac, Snacky bande pentru copii si chipsurile de mere.

Motivele parteneriatului Venim.ro cu Estyria


1.    Materiile prime
La Estyria, totul provine dintr-o singura sursa: ei insisi dezvolta semintele lor. Acest lucru le permite sa indeplineasca cu precizie maxima cerintele speciale ale clientilor lor, in ceea ce priveste textura semintelor de dovleac. Cunosc fiecare camp si pe fiecare dintre cei 1.000 de fermieri sub contract. In calitate de cel mai mare producator de seminte de dovleac din Europa, Estyria face mereu munca de pionierat.

Know-how-ul extrem de specific al expertilor in productia pe teren pentru partenerii lor de cultivare le asigura un avantaj competitiv. Pentru materiile prime internationale, nu lucreaza cu comercianti, ci exclusiv cu importatori europeni renumiti si cu propriul lor personal local. Zonele de depozitare frigorifica din prima zi garanteaza o calitate fara compromisuri si siguranta aprovizionarii pentru materiile prime regionale si internationale.

2.    Calitatea exceptionala
Estyria nu doar indeplineste standarde, ci le stabileste. Cu un scor de 98,7%, au in prezent cel mai mare punctaj in cadrul International Featured Standard Food. Auditurile neanuntate pentru certificari se soldeaza in mod regulat cu note maxime si confirma trasabilitatea lor maxima de la camp la masa. O echipa pentru asigurarea calitatii formata din zece persoane este responsabila de acest lucru.
Echipa specializata testeaza toate produsele si garanteaza profilul de gust al celui mai premiat ulei de samburi de dovleac. Procesul traditional de presare si experienta morarilor de ulei sunt factori decisivi pentru succesul lor. Timpul optim de prajire, care scoate tot ce este mai bun din miez, este intotdeauna manual. Nu sunt folosite deloc filtre care sa reduca calitatea.

3.    Tehnologie avansata de productie
Intreaga gama de produse Estyria este procesata pe linii de productie de ultima generatie. Siguranta absoluta a produselor in procesul lor de lucru este asigurata de proceduri diferentiate cum ar fi: citirea greutatii, sortarea optica, verificarile cu raze X si reducerea germenilor.

In calitate de lider in domeniul tehnologiei si al calitatii, garanteaza un nivel de puritate de 99,99 %. In fabrica lor fara alergeni, pot satisface toate cererile si cerintele clientilor lor. Tehnologiile de ambalare ofera flexibilitate maxima pentru orice nevoie. De la saci mari pana la cele mai mici ambalaje, ofera o gama larga de posibilitati.

4.    Creativitate
Compania este in mod constant angajata in cercetare si dezvoltare. Se concentreaza pe folosirea de materii prime inovatoare, produse noi, rețete imbunatatite si solutii de design surprinzatoare. In colaborare cu Universitatea de Stiinte Aplicate Joanneum, au creat propriul lor design de sticle.

alwera-mitarbeiter-168-1-2

Produse de la acest furnizor