Povestea Landgarten

LANDGARTEN o afacere de familie de succes cu produse 100% organice. Cum a inceput totul? De la idea de a aduce in Austria boabele de soia, pe atunci inca necunoscute, de a le praji si de a le folosi ca o gustare nutritiva, ca alternativa la alunele grase, a pus bazele companiei Landgarten in urma cu peste 30 de ani. Dar perseverenta da roade iar acum pe langa productia de 350 de tone de soia pe an in doua locatii din Austria, gama lor de produse ecologice atinge numarul de 40 de produse toate 100% organice. Cateva dintre ele le gasiti si la noi in magazinul online, cum ar fi nautul crocant sau fructele glazurate in ciocolata. (zmeura, capsuni si merisoare).
Logo_Langarten
Landgarten-logo
Herbert Stava si Johannes Strobl, cei doi proprietari si-au dat seama inca de la inceput ca o gustare nu era suficienta. De-a lungul anilor, au fost hotarati sa isi extinda nu doar gama de produse, ci si expertiza. Si astfel a crescut varietatea de materii prime utilizate. De la semintele de dovleac evidente pana la pasul logic al migdalelor crocante, preferinta personala a lui Herbert Stava a fost cea care i-a determinat pe cei doi sa experimenteze cu ciocolata.

Din acel moment, povestea de succes a Landgarten si-a urmat cursul. Pe parcursul a 30 de ani, ferma de familie s-a transformat intr-o companie de gustari organice activa la nivel international, cu un aer de familie. O poveste pe care o auzi intotdeauna cu placere.

Produse de la Landgarten