Povestea SooNice

SooSAFE100% protectie UV pentru ochii copiilor nostri! 100% protectie UV-A și UV-B

Soonice-Producer-Page-Image
soonice_Gruppenportrait_c_verenaschierlphotography-1071-2
Ati avut vreodata o arsura solara pe piele? Doare, nu-i asa? Ei bine, aceeasi arsura se intampla de fapt cu ochii tai atunci cand te expui la soare: razele UV va lovesc ochii si pot provoca leziuni pe termen lung la nivelul retinei.
Deoarece copiii au pupilele mai mari decat adultii, celulele foarte sensibile ale retinei lor sunt mai expuse la lumina UV, ceea ce ar putea provoca daune grave. Similar cu o piele arsa de soare, tesutul si celulele ochiului uman ar putea fi grav afectate daca nu sunt protejate corespunzator. In plus, copiii petrec de obicei mai mult timp afara si, prin urmare, sunt mai mult timp expusi la razele UV. Cu atat mai importanta este o protectie suficienta cu ochelari de soare de calitate superioara si in acelasi timp cu un design cool si modern.

SooNice folosesc lentile de categoria 3. Ce inseamna asta?


In general, lentilele ochelarilor de soare sunt impartite in patru categorii:
  • CAT 0 - Protectie foarte limitata a luminii solare.
  • CAT 1 - Protectie limitata impotriva stralucirii.
  • CAT 2 - Protectie buna impotriva stralucirii.
  • CAT 3 – Protectie ridicata impotriva stralucirii.
  • CAT 4 - Protectie foarte ridicata impotriva stralucirii extreme, de exemplu pe mare, deasupra campurilor de zapada, pe munti inalti sau in desert.

Lentilele de categoria 3 sunt perfecte pentru ochii copiilor: deoarece lasa sa treaca doar 8-18% din lumina, acestea impiedica perfect razele UV sa ajunga la ochii copilului dumneavoastra.

Scuturi laterale de protectie
 
Ecranele laterale sunt special concepute pentru a se asigura ca razele UV nu lovesc ochiul copilului dumneavoastra din lateral. Lumina soarelui este adesea reflectata de apa sau de zapada, ceea ce inseamna ca poate lovi ochii din toate partile. Pentru a va asigura ca copilul dumneavoastra se joaca in siguranta pe plaja si pe zapada, suntem mandri sa va prezentam scuturile noastre laterale de protectie.

SooCHILDPROOF


Dezvoltat pentru copiii care iubesc sa se joace!

Intr-o zi, la un pranz in familie, fondatorii SooNice si-au dat seama cat de important este pentru copii sa poarte ochelari de soare. Dupa o cercetare ampla si discutii cu cei mai importanti specialisti in oftalmologie, au stiut ce trebuie sa faca. Sa reproiecteze ochelarii de soare pentru copii de la zero pentru a-i face pe deplin placuti. Adesea, ochelarii de soare pentru copii sunt doar versiuni "mai mici" ale ochelarilor de soare pentru adulti. Nu si la ei: la SooNice totul a fost dezvoltat cu gandul la copii:

1.    Material usor si flexibil
Ochelarii de soare SooNice sunt fabricati din nailon reciclat ECONYL. Pe langa faptul ca materialul este obtinut din plastic reciclat, nailonul are alte doua mari avantaje: este usor si flexibil. In timp ce alte tipuri de plastic sunt rigide, acesta poate fi indoit pana la o anumita limita, ceea ce il impiedica sa se rupa. In cazul ochelarilor de soare pentru copii, este deosebit de important ca acestia sa fie usori, deoarece altfel copiii nu ii vor purta mult timp. ECONYL, nailon regenerat, face ca ochelarii de soare SooNice sa fie foarte moi si sa poata fi purtati ore intregi.
P1000084
P1000182
2.    Balamale click-on
Cand au discutat pentru prima data cu parintii, cei mai multi dintre ei au cerut o singura caracteristica: balamale incasabile. Au verificat de doua ori ce este disponibil pe piata, dar nu au fost multumiti de optiunile de balamale. Prin urmare, au stat de vorba cu partenerii lor de productie din Italia pentru a veni cu o idee cu totul noua: O balama cu click.

3.    Lentile rezistente la zgarieturi
Lentilele ochelarilor SooNice sunt destul de rezistente la zgarieturi si, prin urmare, sunt pregatite pentru orice aventura. Mergeti pe o plaja cu nisip? Nicio problema! Vrei sa explorati Muntii Stancosi? Minunat!


SooRECYCLED


Reducere, reutilizare, reciclare...
Deoarece este responsabilitatea generatiilor noastre sa facem din lume un loc mai bun pentru copiii nostri, a existat o cerinta de baza atunci cand SooNice Sunnies au fost creati: nu au vrut sa adauge plastic proaspat in circulatie. Dupa o cercetare amanuntita, au gasit ECONYL®, Nylon regenerat, ca fiind materialul perfect. In primul rand, este realizat 100% din deseuri de nailon si, in al doilea rand, provine din Italia, la doar cativa kilometri de partenerii lor de productie. Cel mai bun lucru: poate fi regenerat la nesfarsit. Aflati mai multe despre ECONYL® aici: https://www.econyl.com/.

Salvati
Sistemul de regenerare ECONYL® incepe cu salvarea deseurilor, cum ar fi plasele de pescuit, resturile de tesaturi, covoarele si plasticul industrial din intreaga lume. Aceste deseuri sunt apoi sortate si curatate pentru a recupera tot nailon-ul posibil.

Regenerati
Printr-un proces radical de regenerare si purificare, deseurile de nailon sunt reciclate direct la puritatea lor initiala. Aceasta inseamna ca nailonul regenerat ECONYL® este exact la fel ca nailonul virgin.
 
Refolositi
Nailonul regenerat ECONYL® este transformat in fire si polimeri pentru industriile de moda si de interior.
 
Reganditi
Frumusetea nailonului regenerat ECONYL® este ca are potentialul de a fi reciclat la infinit, fara a-si pierde vreodata calitatea. Cei de la SooNice considera ca designul circular este viitorul, iar utilizarea ECONYL® este primul lor pas in aceasta calatorie.

SooLOCAL


Proiectat la Viena, fabricat la Milano.
Ei bine, de fapt, cei de la SooNice sunt o echipa impartita intre Salzburg, Ried și Viena, toate orase minunate din Austria. Desi au avut ideea initiala pentru SooNice Sunnies in casa soacrei din Ried, au dezvoltat ideea SooNice Sunnies in principal in Viena, Austria.
 
Fabricat in Italia
Un lucru a fost intotdeauna clar – vor sa se produca Sunnies unde nimeni nu este ranit. Nici planeta, nici oamenii si nici animalele. De asemenea, au dorit sa produca in Europa pentru a economisi mijloacele de transport. Cand i-au intalnit pe Dino & Luca, s-au simtit ca acasa din primul minut. A fost cel mai fericit moment al lor cand au semnat contractul de colaborare.

soonicesunnies-copyrightverenaschierl_6082

Produse de la SooNice