Povestea Zotter

ZOTTER SCHOKOLADE – focus asupra varietatii, calitatii, creativitatii, sustenabilitatii si comertului 100% organic si echitabil.

Zotter este unul dintre cei mai buni ciocolatieri din lume.
"Zotter ramane in topul celor mai buni ciocolatieri din lume si, de departe, cel mai inovator ciocolatier dintre toti."
Zotter-Partners-Page-Image_02884258-958a-46a6-aee7-d1dd44bf48b2
schoko-fertig-2
CREATIVITATE SI DIVERSITATE

Compania Zotter se concentreaza pe inovatie. Este important pentru ei sa ofere o gama larga si variata - de la varietati clasice, cum ar fi martipanul si martipanul cu migdale si fructe de padure, pana la creatii nebunesti, cum ar fi cola si popcorn sau praline de canepa. In total, Zotter produce aproximativ 500 de tipuri diferite de ciocolata. Zeci de produse noi sunt lansate in fiecare an. Si cine are toate ideile? Josef Zotter, bineinteles! Dar el este sustinut activ de Julia Zotter, al doilea membru creativ al afacerii de familie, care a dezvoltat intre timp multe dintre noile sortimente, in special cele vegane.

Experimenteaza cu pasiune si folosesc fabrica lor de ciocolata bean-to-bar pentru a inventa noi ciocolate inovatoare. Cum ar fi ciocolata colorata cu fructe, a carei culoare si aroma deosebita provin in mod natural din fructe si Basic Choco Nougat, pe care le puteti transforma in ciocolata in cel mai scurt timp.

Inca de la inceput, prietenul si artistul celor de la Zotter Andreas H. Gratze a creat propriul sau design artistic pentru fiecare ciocolata, ceea ce face ca fiecare tableta sa fie unica si sa fie un cadou de prima clasa.

Varietate in loc de monocultura – cei de la Zotter se concentreaza, de asemenea, pe varietate si surprize in sortimentul lor. Sortimentul lor se extinde de la ciocolatele iconice, scobite manual, la ciocolata de origine pura, ciocolata de baut, nuga, couverture si ciocolata organica facuta manual.


TRANSPARENTA SI DURABILITATE

Zotter foloseste numai materii prime organice si din comertul echitabil, pentru ca este pur si simplu mai bine pentru oameni si pentru mediu. In calitate de producator, este responsabilitatea lor sa produca in mod durabil si sa creeze valoare adaugata in loc de profituri mari in detrimentul societatii si al mediului. Fabrica lor de ciocolata este una dintre cele mai sustenabile companii din Austria si sunt, de asemenea, certificati EMAS - cu alte cuvinte, expertii externi de mediu analizeaza obiectivele lor de ecobilant si de protectie a mediului si le considera exemplare. Intreaga productie functioneaza pe baza de energie electrica ecologica, o mare parte din aceasta este produsa cu ajutorul uriasului lor sistem fotovoltaic, folosind vehicule electrice, iar in cantina lor se gateste zilnic un meniu organic proaspat pentru personalul lor, in mod gratuit. Ingrediente folosite la gatit sunt si ele organice, din ferma lor organica proprie, care se afla chiar langa fabrica de ciocolata si este, de asemenea, deschisa tuturor vizitatorilor. Ecologic pe toate planurile.

AFACERE DE FAMILIE
Fabrica de ciocolata a fost infiintata in grajdul parintilor lor si a devenit un centru de excelenta in domeniul ciocolatei. Afacerea lor de familie a fost fondata in 1987, apoi a venit falimentul, iar in 1999 au deschis fabrica de ciocolata. Josef și Ulrike Zotter conduc impreuna compania. Josef Zotter dezvolta numeroasele idei si soiuri noi, impreuna cu fiica sa Julia. Fiul Michael este expertul lor in IT, iar fiica cea mica, Valerie, este inca la scoala de management hotelier.

hg-14-2

Produse de la acest furnizor