Annahouse este un nou brand nascut in Letonia. Ideea jucariilor din carton le-a venit de la copii - nimic nu le hraneste mai mult imaginatia decat materialele naturale si peretii goi care abia asteapta sa fie pictati. De aceea, echipa AnnaHouse inventeaza, creeaza, dezvolta si produce jucarii din carton pentru copii. Jucariile Annahouse incurajeaza parintii sa se alature copiilor in activitatile lor, trezesc imaginatia copilului si ii lasa sa-si exprime creativitatea. Nimic nu este prefabricat - ei ofera un simplu impuls pentru idei, iar restul depinde de copil.
Produsele sunt fabricate in Letonia.
Povestea AnnaHouse
Cele doua linii principale de produse sunt:
- Seturi mari de joaca care le permit copiilor sa isi creeze propriul mediu care poate fi pictat si in care se poate intra pentru a se juca. Destinate copiilor mai mici, aceste produse sunt realizate din materiale standard din carton de diferite grosimi.
- Kituri de constructori care pot fi asamblate individual sau cu ajutorul unui parinte, pictate si folosite ca jucarii sau decoratiuni. Destinate copiilor mai mari, aceste produse sunt realizate din carton stratificat exceptional de durabil pentru a obtine robustete si o calitate impecabila.
Ambele linii de produse le gasiti pe venim.ro
Jucariile din carton sunt recomandate de un psiholog
In casutele mari de carton, copiii pot juca roluri de personaje reale sau fantastice. In timp ce se joaca impreuna, copiii invata sa faca dialoguri, ceea ce reprezinta un aspect esential in dezvoltarea limbajului si a abilitatilor lor de comunicare. Pe masura ce vorbesc, copiii invata unii de la altii diverse fraze pe care le pot folosi in viata reala, cum ar fi invitatia cuiva sa vina la tine acasa. In timp ce se joaca impreuna, copiii unvata abilitati de rezolvare a problemelor. Ei trebuie sa se puna de acord asupra unor chestiuni precum modul in care să decoreze casa, ce sa faca impreuna si ce roluri are fiecare. In caz de cearta, ei invata sa faca compromisuri si sa ajunga la un acord.
Casa nu poate fi doar vopsita, puteti lipi pe ea hartie de constructie si tesaturi; de asemenea, puteti adauga noi parti la casa, decupandu-le din cutii de carton. Aceasta stimuleaza creativitatea, imaginatia si gandirea vizuala/spatiala a copiilor. Copiii pot picta si desena liber pe casele de carton folosind creioane, creioane colorate, acuarele sau guase. Desenul si pictura ajuta la dezvoltarea gandirii prin planificarea plasarii obiectelor intr-un plan, desenarea diferitelor personaje, cum ar fi pisici, flori, ornamente și altele.
Cel mai mare beneficiu, insa, il reprezinta emotiile pozitive: fericire, satisfactie si incredere in sine.
Trusele/kiturile de constructie din carton sunt distractive atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pentru a asambla un obiect, parintele si copilul discuta ce piesa merge unde si cine va face urmatorul pas. Vopsirea impreuna a obiectelor finite va oferi atat emotii pozitive, cat si satisfactie. In cadrul acestor activitati, copilul petrece timp in familie cu scop si cu sens alaturi de parintii sai.
Jucariile finisate pot fi folosite ca decoratiuni de camera sau jucarii in jocuri de rol sau piese de teatru. Partile de carton ramase din foaie pot fi folosite pentru a face colaje, bijuterii sau casute pentru jucarii.
Copilul isi poate experimenta potentialul si succesul atunci cand se joaca cu aceste jucarii. O jucarie fabricata de el insusi ii da satisfactie si incredere ca "poate sa o faca".