Povestea Bioking

Afacerea unei familii din Tirol.

Bioking este o afacere inovatoare de familie, cu trei marci ecologice si cu expertiza si experienta celei de-a doua generatii. Traiesc si lucreaza in Austria, o tara cu aer curat, apa pura si 22% agricultura ecologica. Compania garanteaza o calitate organica certificata si materii prime atent selectionate din natura in toate produsele lor. Produc in loturi mici, in functie de comenzile primite.
Modul de lucru este unul traditional si delicat, cu multa munca manuala si fara a folosi masini complet automate, deoarece "bio-ul lor” nu este definit doar de sigiliu, ci si de procesul de productie.

Bioking-Partners-Page-Image
Bioking_Founders
Marca Bioking a fost dezvoltata de Engelbert Perlinger in 2002 si este rezultatul cunostintelor si a experientei sale indelungate ca pionier in domeniul produselor ecologice.
Conceptul pentru Bioking este: sa ofere o nutritie sanatoasa si un aport optim de substante vitale pentru persoanele de toate varstele. Sortimentul consta intr-un amestec de alimente si vitamine naturale din materii prime vegetale provenite din cultivarea organica si din cresterea spontana.

Pionier organic din 1974
Engelbert Perlinger a fost unul dintre primii care a trecut la agricultura ecologica dovedind curaj si convingere. Inca din 1974, el a lansat prima sa marca ecologica "Telta Bio" si, dupa ce a vandut supermarketurile Telta, si-a realizat in mod consecvent viziunea ecologica.

Inca din anii 1980, el a aprovizionat comertul alimentar cu produse ecologice, deoarece preocuparea sa principala a fost de a vinde numai produse alimentare valoroase pentru mentinerea sanatatii si a vitalitatii. Cu marcile sale: "produse naturale pure", "produse naturale Perlinger", "produse naturale Engelberts" și "Bio Perlinger", a pus si el in practica acest lucru. Fie ca a fost vorba de alimente naturale, de ingrasaminte vegetale organice sau de suplimente alimentare, Engelbert Perlinger a fost un deschizator de drumuri si un garant al calitatii premium la preturi corecte.Austria, prima tara cu o lege organica
Desi Engelbert Perlinger a fost deseori inteles gresit ca pionier si a fost combatut pana la sfarsitul vietii lui, munca sa de o viata nu s-a pierdut complet. Deoarece activitatea sa educationala de zeci de ani, prin nenumarate prelegeri, reviste de sanatate, participarea la targuri comerciale, precum si sfaturile de specialitate in magazinele sale de produse alimentare organice, au creat o mai mare constientizare a unor probleme precum ecologia, mediul si durabilitatea in randul multor oameni.

Datorita acestei activitati de dezvoltare si a initiativei sale, multi fermieri au decis sa treaca la cultivarea organica controlata. La inceputul activitatii sale de pionierat, in Austria existau aproximativ 100 de agricultori ecologici. In 2020, existau deja peste 24.000 de agricultori ecologici, ocupand 26% din suprafata agricola totala.

Inca din 1981, Austria a fost prima tara din lume care a stabilit directive de stat pentru agricultura ecologica. Acest lucru face ca Austria sa fie una dintre tarile fruntase in ceea ce priveste cultivarea produselor ecologice si comercializarea acestora....

In 2014, la cererea tatalui sau vitreg, Philipp Loicht a preluat marca BioKing, precum si productia si distributia produselor.
Compania se numeste Philipp Loicht si detine marcile Bio King, Auela si Berg Loewe.


Kuh_Nahe_25608126-c971-4577-9ce7-67f70c0d9e3d_x1024-2

Produse de la acest furnizor